BESPLATNI TRENINZI NA OTVORENOM ZA SVE GENERACIJE

Projekat „Fitness ljeto na Betaniji“ okuplja sve više učesnika

„Fitness ljeto na Betaniji“, projekt koji realizuje Aerobic studio LNo1 uz finansijsku podršku Općine Centar, privlači sve veći broj zaljubljenika sporta i zdravih stilova života svih starosnih kategorija koji tri puta sedmično uživaju u dobroj zabavi, ali i izuzetno ozbiljnim treninzima.

Realizacija projekta je započela 17. jula, a trajat će do 17. septembra 2024. godine. Za sve koji žele postići ili održati formu, besplatni treninzi realizuju se u Gradskom parku Jezero-Betanija tri puta sedmično i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19,30 sati.

Treninge, u trajanju od 60 minuta, vode stručni treneri ovog kluba, a na programu su različiti oblici grupnog vježbanja prilagođeni svakom uzrastu i bilo kojem nivou kondicijske pripreme.

Osnovni cilj projekta je da što veći broj građana stekne naviku vježbanja, shvati važnost tjelesne aktivnosti, te nastavi voditi brigu o svom zdravlju i izgledu i po završetku projekta. Prijaviti se mogu svi koji se žele baviti rekreativno nekom vrstom aktivnosti, fitnessa ili aerobika, a učešće je besplatno.

Projekt je već privukao interesovanje velikog broja naših sugrađana svih starosnih kategorija koji su na svježem zraku i u prirodnom okruženju vježbali sa iskusnim trenerima fitnessa.

Pozivamo sve zainteresirane građane da budu dio dobre zabave, te da na svježem zraku i u prirodnom okruženju potpuno besplatno učine nešto korisno za svoje zdravlje.

 

25.07.2024.
EKIPE CIVILNE ZAŠTITE NA TERENU
Svakodnevna opskrba pitkom vodom naselja Gorica
Više vijesti