BESPLATNI TRENINZI NA OTVORENOM ZA SVE GENERACIJE

Sinoć počeo projekat „Fitness ljeto na Betaniji“

Sinoć je u Gradskom parku Jezero-Betanija u prisustvu velikog broja naših građana, započela realizacija projekta „Fitness ljeto na Betaniji“.

Održan je prvi grupni trening, a načelnik Srđan Madić pozdravio je prisutne te pozvao sve zainteresirane građane da se pridruže treninzima na otvorenom.

-Dobrodošli na Betaniju, gradski park koji je osmišljen da bi se koristio za rekreaciju i uživanje. Drago mi je da se ove godine projekat realizira upravo ovdje. Prije svega hvala vam svima što ste se odazvali i podržali ovaj projekat. Želim vam da uživate, te vam još jednom čestitam i obećavam da će ovakvih stvari, na području općine Centar, biti još više, rekao je Srđan Mandić.

Općina Centar i Aerobic studio LNo1 u periodu od 17. jula do 17. septembra u Gradskom parku Jezero-Betanija realizuju projekat pod nazivom „Fitness ljeto na Betaniji“ za sve generacije.

Organizator projekta Aerobic studio LNo1 već šestu godinu za redom uz finansijsku podršku Općine Centar, radi na promociji zdravog načina života, a cilj projekta je  potaknuti što više ljudi da uz podršku profesionalaca uživaju u fitnessu.

Projekat podrazumijeva besplatno vježbanje za sve građane tri puta sedmično i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19,30 sati u Gradskom parku Jezero-Betanija.

Fitness je pojam za sve što nas čini „fit“. Označava stanje dobrog tjelesnog i mentalnog zdravlja, dobre tjelesne kondicije nastale kao rezultat redovitog tjelesnog vježbanja i pravilne prehrane.

25.07.2024.
EKIPE CIVILNE ZAŠTITE NA TERENU
Svakodnevna opskrba pitkom vodom naselja Gorica
Više vijesti