U SARADNJI SA UDRUŽENJEM „ZDRAVO ŽIVI/SRETNO STARI“

Centar za zdravo starenje u Ulici Maršala Tita nastavlja sa radom

Centar za zdravo starenje u Ulici Maršala Tita danas je ponovno otvorio vrata za korisnike koji su oduševljeni činjenicom da će nastaviti sa učešćem u raznim aktivnostima i radionicama pokrenutim u Centru, ali i ugodnim druženjem.

-Veliko je zadovoljstvo biti s vama, ovaj centar samo nastavlja sa radom i novim projektima. Tim ljudi na čelu sa Sanelom Feratović uspješno godinama vodi već dva centra za zdravo starenje, tako sa sam siguran da će i u ovom centru donijeti pozitivnu energiju kakvu ona nesebično daje. Želim vam da uživate, da se družite i da zajedno dočekujemo zlatne godine, a mi vam uvijek stojimo na raspolaganju za sve što vam treba, kazao je načelnik Općine Centar Srđan Mandić.

 

-Hvala Općini Centar, načelniku Mandiću, općinskim vijećnicima za dato povjerenje. Mi ćemo preslikati naše uspješne projekte, radionice i zajedno sa vama živjeti i zdravo stariti, poručila je predsjednica Udruženja „Zdravo živi/sretno stari“ Sanela Feratović.

 

Nakon provedene procedure javnog poziva u martu ove godine, Općina Centar odabrala je projekte Udruženja „Zdravo živi/sretno stari“ koji će se realizovati u Mreži centara za zdravo starenje Općine Centar Sarajevo.

 

Veliki broj korisnika Mreže centara za zdravo starenje Općine Centar Sarajevo danas se družio i zabavljao uz pjesme horova „Ruže“ i „Osmijeh“, hor OŠ „Nafija Sarajlić“ te uz specijalnog prijatelje i gosta centra za zdravo starenje bosanskohercegovačkog pjevača Nenu Murića.

 

Današnjoj svečanosti prisustvovali su dopredsjedavajuća Općinskog vijeća Centar Marijana Podrug Arapović kao i vijećnici Velija Katica, Mehmed Muharemović, Alen Girt, Jasmin Šljivo, Dženan Mulić, Nermin Kapo i Samir Fazlić.  

28.06.2024.
SARADNJA JU „CENTAR KULTURE I MLADIH“ I AMBASADE JAPANA
Veliko interesovanje za japansku strip kulturu
28.06.2024.
OSNOVNA ŠKOLA „MEHMED-BEG KAPETANOVIĆ LJUBUŠAK“
Zamjena unutrašnje stolarije i opremanje prostora produženog boravka
28.06.2024.
SNAŽNA SARADNJA IZMEĐU OPĆINE CENTAR I SAVEZA „SUMERO“
Za pokretanje DI HUB Sumero Općina Centar izdvojila 10.000 maraka
Više vijesti