OPĆINA PODRŽALA ORGANIZACIJU SA 20.000 KM

Načelnik Mandić uručio pehare i medalje učesnicima omladinske lige

Jučer je u Centru „Safet Zajko“ u Halilovićima upriličena svečana ceremonija dodjele pehara i medalja učesnicima omladinske lige Kantona Sarajevo za sezonu 2023/24.

U ime Općine Centar, koja je finansijski podržala organizaciju omladinske lige sa 20.000 KM, učesnicima su medalje i pehare dodijelili načelnik Općine Srđan Mandić i dopredsjedavajuća Općinskog vijeća Marijana Podrug-Arapović.

Načelnik Mandić je ovom prilikom čestitao učesnicima na osvojenim mjestima, te naglasio da podrška centralne gradske općine neće izostati ni u budućnosti.

-Draga djeco, dragi roditelji, zaista mi je srce puno kada vas vidim u ovolikom broju iz cijelog grada i kantona. Želim da vam čestitam na rezultatima koje ste postigli. Ponosni smo na vas. Budite svaki dan ovakvi, širite fair play i ljubav među sobom. Budite oslonjeni jedni na druge, uvažavajte se i pazite međusobno, a naša je obaveza, ali prije svega zadovoljstvo da vam omogućimo kada god se ukaže prilika da uživate u sportovima koje volite. Želim se zahvaliti i dopredsjedavajućoj Općinskog vijeća Podrug-Arapović i vijećniku Ameru Kapi. Opština Centar je uvijek tamo gdje su mladi, na našu pomoć i podršku uvijek možete računati, kazao je načelnik Mandić kojem je uručena zahvalnica za podršku u organizaciji omladinske lige Kantona Sarajevo za sezonu 2023/24.

28.06.2024.
SARADNJA JU „CENTAR KULTURE I MLADIH“ I AMBASADE JAPANA
Veliko interesovanje za japansku strip kulturu
28.06.2024.
OSNOVNA ŠKOLA „MEHMED-BEG KAPETANOVIĆ LJUBUŠAK“
Zamjena unutrašnje stolarije i opremanje prostora produženog boravka
28.06.2024.
SNAŽNA SARADNJA IZMEĐU OPĆINE CENTAR I SAVEZA „SUMERO“
Za pokretanje DI HUB Sumero Općina Centar izdvojila 10.000 maraka
Više vijesti