POKRENUTE NOVE PROCEDURE JAVNIH NABAVKI

Održavanje fontana i sanacija stepeništa u Pruščakovoj ulici

Odsjek za javne nabavke Općine Centar je, krajem maja, u ime općinske Službe za stambene i komunalne poslove pokrenuo dvije nove procedure javnih nabavki.
Održavanje fontana i sanacija stepeništa u Pruščakovoj ulici

Prva procedura, kao konkurentski zahtjev za dostavu ponuda, koji je objavljen 27. maja, odnosi se na usluge održavanja fontana na području općine Centar, odnosno održavanje fontana na Merhemića trgu i u Parku svjetlosti u Ulici Koševo. Zainteresovani ponuđači svoje ponude mogu dostavljati do 7. juna ove godine kada je i planirano javno otvaranje pristiglih ponuda.

Druga javna nabavka se odnosi na izvođenje radova na sanaciji stepeništa u Pruščakovoj ulici (Mjesna zajednica „Trg oslobođenja-Centar“). Ovaj otvoreni postupak je objavljen 29. maja i zainteresovani ponuđači svoje ponude mogu dostavljati do 19. juna ove godine kada je i planirano javno otvaranje pristiglih ponuda. 

Navedena obavještenja o nabavci su objavljena na portalu javnih nabavki: https://www.ejn.gov.ba

Svi zainteresovani u rubrici „Pretraga obavještenja“, mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za navedeni javni poziv, dok samo registrovani korisnici mogu predati tendersku dokumentaciju.

28.06.2024.
SARADNJA JU „CENTAR KULTURE I MLADIH“ I AMBASADE JAPANA
Veliko interesovanje za japansku strip kulturu
28.06.2024.
OSNOVNA ŠKOLA „MEHMED-BEG KAPETANOVIĆ LJUBUŠAK“
Zamjena unutrašnje stolarije i opremanje prostora produženog boravka
28.06.2024.
SNAŽNA SARADNJA IZMEĐU OPĆINE CENTAR I SAVEZA „SUMERO“
Za pokretanje DI HUB Sumero Općina Centar izdvojila 10.000 maraka
Više vijesti