POKRENUTA NOVA PROCEDURA JAVNE NABAVKE

Nabavka ruksaka i školskog pribora za prvačiće sa Centra

Općina Centar i ove godine nastavlja tradiciju nabavke besplatnih školskih ruksaka i pribora za prvačiće sa Centra koje ova lokalna zajednica dijeli đacima u septembru sa početkom nove školske godine.
Nabavka ruksaka i školskog pribora za prvačiće sa Centra

U ovogodišnjem općinskom budžetu za ovu namjenu je izdvojen iznos od 50.000 KM. Stoga je Odsjek za javne nabavke Općine Centar u ime općinske Službe za obrazovanje, društvene djelatnosti, kulturu i sport pokrenuo proceduru javne nabavke. 

Javni poziv je objavljen na portalu javnih nabavki kao konkurentski zahtjev za dostavu ponuda za nabavku ruksaka i školskog pribora za učenike prvih razreda koji pohađaju 12 osnovnih škola sa područja općine Centar, te za polaznike Javne ustanove „Centar za slušnu i govornu rehabilitaciju“. 

Zainteresovani ponuđači svoje ponude mogu dostavljati do 22. maja ove godine kada je i planirano javno otvaranje pristiglih ponuda. Navedena obavještenja o nabavci su objavljena na portalu javnih nabavki: https://www.ejn.gov.ba. Svi zainteresovani u rubrici „Pretraga obavještenja“, mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za navedeni javni poziv, dok samo registrovani korisnici mogu predati tendersku dokumentaciju.

 

25.07.2024.
EKIPE CIVILNE ZAŠTITE NA TERENU
Svakodnevna opskrba pitkom vodom naselja Gorica
Više vijesti