POKRENUTA NOVA PROCEDURA JAVNE NABAVKE

Nabavka ruksaka i školskog pribora za prvačiće sa Centra

Općina Centar i ove godine nastavlja tradiciju nabavke besplatnih školskih ruksaka i pribora za prvačiće sa Centra koje ova lokalna zajednica dijeli đacima u septembru sa početkom nove školske godine.
Nabavka ruksaka i školskog pribora za prvačiće sa Centra

U ovogodišnjem općinskom budžetu za ovu namjenu je izdvojen iznos od 50.000 KM. Stoga je Odsjek za javne nabavke Općine Centar u ime općinske Službe za obrazovanje, društvene djelatnosti, kulturu i sport pokrenuo proceduru javne nabavke. 

Javni poziv je objavljen na portalu javnih nabavki kao konkurentski zahtjev za dostavu ponuda za nabavku ruksaka i školskog pribora za učenike prvih razreda koji pohađaju 12 osnovnih škola sa područja općine Centar, te za polaznike Javne ustanove „Centar za slušnu i govornu rehabilitaciju“. 

Zainteresovani ponuđači svoje ponude mogu dostavljati do 22. maja ove godine kada je i planirano javno otvaranje pristiglih ponuda. Navedena obavještenja o nabavci su objavljena na portalu javnih nabavki: https://www.ejn.gov.ba. Svi zainteresovani u rubrici „Pretraga obavještenja“, mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za navedeni javni poziv, dok samo registrovani korisnici mogu predati tendersku dokumentaciju.

 

28.06.2024.
SARADNJA JU „CENTAR KULTURE I MLADIH“ I AMBASADE JAPANA
Veliko interesovanje za japansku strip kulturu
28.06.2024.
OSNOVNA ŠKOLA „MEHMED-BEG KAPETANOVIĆ LJUBUŠAK“
Zamjena unutrašnje stolarije i opremanje prostora produženog boravka
28.06.2024.
SNAŽNA SARADNJA IZMEĐU OPĆINE CENTAR I SAVEZA „SUMERO“
Za pokretanje DI HUB Sumero Općina Centar izdvojila 10.000 maraka
Više vijesti