PROJEKAT „MREŽA CENTARA ZA ZDRAVO STARENJE“

Odabrani projekti organizacija civilnog društva

Općina Centar odabrala projekte organizacija civilnog društva/nevladinih organizacija za realizaciju projekta Mreža centara za zdravo starenje Općine Centar Sarajevo.
Odabrani projekti organizacija civilnog društva

Naime, Općina Centar Sarajevo je dana 14.03.2024. godine raspisala javni poziv organizacijama civilnog društva/nevladinim organizacijama za realizaciju projekta Mreža centara za zdravo starenje Općine Centar Sarajevo iz Budžeta Općine Centar Sarajevo u 2024. godini. Javni poziv je objavljen u dnevnim novinama „Avaz“ i na web stranici Općine Centar Sarajevo.

U skladu sa članom 8. i 9. Odluke o načinu odabira projekata nevladinih organizacija po LOD metodologiji ("Službene novine Kantona Sarajevo" broj 10/18), Komisija za ocjenu i odabir projekata nevladinih organizacija po LOD metodologiji je izvršila evaluaciju prispjelih projekata.

 

Odluka o raspodjeli novčanih sredstava nevladinim organizacijama i fondacijama u iznosima nalazi se na web stranici Općine Centar https://www.centar.ba/upload/modules/documents/2024/4d5f360b65971cdee7aebeac3b47a558.pdf  

07.05.2024.
DELEGACIJA OPĆINE PRISUSTVOVALA POLAGANJU CVIJEĆA
Obilježen Dan sjećanja na ubijenu djecu Sarajeva
Više vijesti