HIT KOMEDIJA U JELIĆEVOJ

Luda kuća ponovno na sceni Centra kulture i mladih

Hit komedija „Luda kuća“, koja od svog prvog izvođenja oduševljava publiku, ponovo je na sceni Javne ustanove „Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo“ u petak 2. februara 2024. godine u 20 sati.
Luda kuća ponovno na sceni Centra kulture i mladih

Publika je zapamtila ovu komediju po duhovitim dijalozima, sjajnom glumačkom ekipom i smijehom koji je ispunio svaku dvoranu u kojoj je izvedena.

 

 „Luda kuća“ obiluje bosanskim humorom i scenama iz svakodnevnog života običnih ljudi. Kroz duhovite nastupe i komične situacije svojih protagonista oslikava svu tragikomediju našeg društva i države. Predstavlja i prikaz naše svakodnevnice, u kojem pratimo penzionera koji čeka penziju, mlade osobe koje ne vide perspektivu u BiH te su u nastojanju da je trajno napuste, demobilisanog borca, izbjeglicu sa svojim željama, nadanjima i strahovima... 

 

Glumačku ekipu čine Armin Omerović, Aida Bukva, Edin Drljević, Senka Oruč, Mithad Slatina i Mirsad Imamović. Tekst potpisuje Edin Drljević, režiju Saša Petrović, scenografiju i dizajn plakata Admir Halilović i Nina Hadžić, a tonsko-tehničku realizaciju Džemal Karkelja.

 

Ako se želite prepustiti minutama smijeha i zabave, ne propustite priliku pogledati ovo sjajno komediografsko ostvarenje. Ulaznice po cijeni od 15 KM u prodaji su putem portala //www.kupikartu.ba/. 

28.06.2024.
SARADNJA JU „CENTAR KULTURE I MLADIH“ I AMBASADE JAPANA
Veliko interesovanje za japansku strip kulturu
28.06.2024.
OSNOVNA ŠKOLA „MEHMED-BEG KAPETANOVIĆ LJUBUŠAK“
Zamjena unutrašnje stolarije i opremanje prostora produženog boravka
28.06.2024.
SNAŽNA SARADNJA IZMEĐU OPĆINE CENTAR I SAVEZA „SUMERO“
Za pokretanje DI HUB Sumero Općina Centar izdvojila 10.000 maraka
Više vijesti