Pokrenute nove procedure javnih nabavki

Odsjek za javne nabavke Općine Centar je u ime općinskih službi pokrenuo nove procedure javnih nabavki.
Pokrenute nove procedure javnih nabavki

Prva procedura je pokrenuta u ime Službe za prostorno uređenje i investicije kao otvoreni postupak za arhitektonsko-inžinjerske usluge iz oblasti projektovanja, revizije investiciono-tehničke dokumentacije i stručnog nadzora nad radovima za objekte visokogradnje u periodu od 2023. do 2026. godina. LOT 1 – usluge izrade investiciono-tehničke dokumentacije objekata visokogradnje, LOT 2 – usluge revizije investiciono-tehničke dokumentacije objekata visokogradnje i LOT 3 – usluge stručnog nadzora nad radovima visokogradnje.

 

Druga procedura je pokrenuta u ime Službe za obrazovanje, društvene djelatnosti, kulturu i sport kao otvoreni postupak za izvođenje radova na adaptaciji vrtića na Šipu u saradnji sa JU „Djeca Sarajeva“.

 

Treća procedura je pokrenuta također u ime Službe za obrazovanje, društvene djelatnosti, kulturu i sport kao konkurentski zahtjev za dostavu ponuda za izgradnju eko učionice/amfiteatra u sklopu objekta JU OŠ „Alija Nametak“.

 

Četvrta procedura je pokrenuta u ime Službe za prostorno uređenje i investicije (zajednička javna nabavka sa Direkcijom za puteve KS) kao otvoreni postupak za izvođenje radova na izgradnji mosta u Ulici Nahorevska do broja 55.

 

Navedena obavještenja o nabavci su objavljena na portalu javnih nabavki: https://www.ejn.gov.ba

    

Svi zainteresovani u rubrici „Pretraga obavještenja“, mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za navedene javne pozive, dok samo registrovani korisnici mogu predati tendersku dokumentaciju.

28.06.2024.
SARADNJA JU „CENTAR KULTURE I MLADIH“ I AMBASADE JAPANA
Veliko interesovanje za japansku strip kulturu
28.06.2024.
OSNOVNA ŠKOLA „MEHMED-BEG KAPETANOVIĆ LJUBUŠAK“
Zamjena unutrašnje stolarije i opremanje prostora produženog boravka
28.06.2024.
SNAŽNA SARADNJA IZMEĐU OPĆINE CENTAR I SAVEZA „SUMERO“
Za pokretanje DI HUB Sumero Općina Centar izdvojila 10.000 maraka
Više vijesti