SARADNJA OPĆINE CENTAR I KJKP „Park“

Sutra primopredaja teretnog vozila

U četvrtak, 19. oktobra 2023. godine u 13 sati u dvorištu Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća „Park“ (Ulica Patriotske lige 58) će biti upriličena primopredaja teretnog vozila sa hidrauličnom dizalicom sa alatima i kiperskim sandukom, koje je nabavila Općina Centar za potrebe Službe za spašavanje iz ruševina Civilne zaštite Općine Centar formirane pri KJKP „Park“.
Sutra primopredaja teretnog vozila

Ugovor o davanju radne mašine na korištenje potpisat će u ime Općine Centar načelnik Srđan Mandić sa direktorom KJKP „Park“ Adisom Bešlićem.

Da podsjetimo, nakon što je okončana procedura odabira najpovoljnijeg ponuđača načelnik Općine Centar Srđan Mandić potpisao je ugovor o nabavci i isporuci teretnog vozila sa direktorom firme “A.C.I.” d.o.o. Sarajevo. 

Vrijednost potpisanog ugovora je 297.740 KM

Predmetno vozilo će se koristiti u okviru redovnih djelatnosti KJKP „Park“, kao i u vanrednim okolnostima, odnosno u uslovima proglašenja stanja prirodnih i drugih nesreća na području općine Centar.

Općina Centar predmetno teretno vozilo nabavila je na osnovu zahtjeva za opremanje Službe civilne zaštite koji je uputio KJKP „Park“. 

06.05.2024.
DANI OPĆINE CENTAR OD 2. DO 9. MAJA
Sutra svečana sjednica Općinskog vijeća Centar
06.05.2024.
U OKVIRU OBILJEŽAVANJA DANA OPĆINE CENTAR
Besplatan koncert Mravko Travko za najmlađe u Centru kulture i mladih
Više vijesti