ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 7 DANA

Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane

S ciljem finansijske podrške poljoprivrednim proizvođačima koji se bave uzgojem stoke na području općine Centar Sarajevo na web stranici Općine i u dnevnom listu „Oslobođenje“ objavljen je javni poziv za dodjelu novčanih podsticaja za kupovinu stočne hrane.
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane

Pravo učešća na javnom pozivu imaju sva fizička lica i obrtnici poljoprivredni proizvođači sa područja općine Centar Sarajevo koji se bave uzgojem stoke kao i peradarstvom i pčelarstvom. 

Kako je navedeno u javnom pozivu podnosilac zahtjeva može ostvariti novčane podsticaje za sve navedene kategorije. U javnom pozivu su također navedeni uslovi za dodjelu stočne hrane kao i potrebna dokumentacija koju je potrebno priložiti. 

Tekst javnog poziva kao i prijavni i izvještajni obrazac moguće je pronaći na sljedećem linku: https://www.centar.ba/javni-pozivi-i-konkursi

Rok za prijavu na Javni poziv je 7 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu i web stranici Općine Centar. 

Popunjeni zahtjevi sa potrebnom dokumentacijom se podnose u zatvorenoj koverti na protokol Općine Centar Sarajevo ili preporučeno putem pošte na adresu: Općina Centar Sarajevo (Mis Irbina 1, 71000 Sarajevo), sa naznakom „Javni poziv za dodjelu novčanih podsticaja za kupovinu stočne hrane“ – Ne otvaraj. Na poleđini koverte obavezno se navodi : ime i prezime/naziv firme podnosioca zahtjeva, adresa/sjedište i kontakt telefon. Sve dodatne informacije u vezi javnog poziva moguće je dobiti na sljedeći broj telefona:  033/562-512.

01.07.2024.
KONTINUIRANA BRIGA O USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE
Finansijska podrška JU „Terapijska zajednica Kampus“ Kantona Sarajevo
28.06.2024.
SARADNJA JU „CENTAR KULTURE I MLADIH“ I AMBASADE JAPANA
Veliko interesovanje za japansku strip kulturu
Više vijesti