BOGAT ZABAVNI PROGRAM ZA SVE GRAĐANE

Subota na Hastahani

U organizaciji Općine Centar Sarajevo, Komisije za pitanja mladih i Javne ustanove „Centar kulture i mladih“ u sarajevskom parku Hastahana danas se održava bogat program za sve uzraste pod nazivom "Subota na Hastahani".

U kulturno-zabavnom programu, koji traje od 12 do 17 sati priređen je čitav niz zabavnih sadržaja i izvođača, edukativnih, ekoloških i sportskih radionica.

 

Za dobro raspoloženje mališana pobrinuli su se Kike Tike Tačke, Hor Note, Škole Javne ustanove "Centar kulture i mladih". Održane su takođe i brojne radionice između ostalih i CKM ART radionica, modeliranje balona, Face painting, Dogs Trust radionica, Vuneno pozorištance, mozgaonica, Gorska služba spašavanja, mađioničar Vanja i drugi.

 

U sklopu današnje manifestacije, a nakon dnevnih radionica od 20 sati slijede nastupi DJ Kazumi i Denro te grupe Skroz, besplatan ulaz omogućen je već od 19 sati.

 

Današnjoj manifestraciji prisustvovali su dopredsjedavajuća Općinskog vijeća Sara Arslanagić, kao i vijećnici Denis Challenger i Alen Girt, pomoćnica općinskog načelnika za obrazovanje, društvene djelatnosti, kulturu i sport Lejla Dizdarević te pomoćnica za boračko-invalidsku i socijalnu zaštitu Amra Hašimbegović-Vučković.

 

01.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Održane besplatne edukacije za trudnice i mlade roditelje
01.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Predstavljanje rezultata projekta „I ja mogu drugačije“
01.07.2024.
KONTINUIRANA BRIGA O USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE
Finansijska podrška JU „Terapijska zajednica Kampus“ Kantona Sarajevo
Više vijesti