U SKLOPU PROJEKTA RELOAD2

Kreirana baza podataka organizacija civilnog društva

Na web stranci Općine Centar Sarajevo od sada je dostupna baza podataka organizacija civilnog društva koje djeluju na području ove lokalne zajednice.
Kreirana baza podataka organizacija civilnog društva

Baza podataka organizacija civilnog društva je nastala u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) kojeg finansira Europska unija, a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP). 

Baza objedinjuje podatke 46 organizacija civilnog društva (OCD) koje djeluju na području općine Centar Sarajevo, a kreirana je da pruži  informacije građanima, lokalnim vlastima, ali i drugim zainteresiranim osobama o profilu i radu organizacija u lokalnoj zajednici.

 Baza podataka organizacija civilnog društva omogućava pretraživanje i filtriranje podataka po organizacijama, ali nudi i objedinjene podatke za sve organizacije.

Baza pokriva sljedeće oblasti: osnovne informacije i kontakt podatke o organizacijama civilnog društva, polje djelovanja organizacija civilnog društva, ciljna grupa sa kojom organizacije civilnog društva rade te finansiranje organizacija.

Svi zainteresovani više informacija mogu potražiti putem linka https://bit.ly/3slChkJ   

01.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Održane besplatne edukacije za trudnice i mlade roditelje
01.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Predstavljanje rezultata projekta „I ja mogu drugačije“
01.07.2024.
KONTINUIRANA BRIGA O USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE
Finansijska podrška JU „Terapijska zajednica Kampus“ Kantona Sarajevo
Više vijesti