ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 30 DANA

Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane

S ciljem finansijske podrške poljoprivrednim proizvođačima koji se bave uzgojem stoke na području općine Centar Sarajevo, danas je na web stranici Općine i u dnevnom listu Oslobođenje objavljen javni poziv za dodjelu novčanih podsticaja za kupovinu stočne hrane.
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane

Pravo učešća na javnom pozivu imaju sva fizička lica i obrtnici poljoprivredni proizvođači sa područja općine Centar Sarajevo koji se bave uzgojem stoke kao i peradarstvom i pčelarstvom. Kako je navedeno u javnom pozivu podnosioc zahtjeva može ostvariti novčane podsticaje za sve navedene kategorije. U javnom pozivu su također navedeni uslovi za dodjelu stočne hrane kao i potrebna dokumentacija koju je potrebno priložiti. 

Tekst javnog poziva kao i prijavni i izvještajni obrazac, te pravilnik o dodijeli podsticaja zainteresovani mogu pronaći na sljedećem linku: https://www.centar.ba/javni-pozivi-i-konkursi

Planirana sredstva za realizaciju ovog projekta su 66.000 KM, a javni poziv je otvoren 30 dana od dana objavljivanja.

Popunjeni zahtjevi sa potrebnom dokumentacijom se podnose u zatvorenoj koverti na protokol Općine Centar Sarajevo ili preporučeno putem pošte na adresu: Općina Centar Sarajevo (Mis Irbina 1, 71000 Sarajevo), sa naznakom „Javni poziv za dodjelu novčanih podsticaja za kupovinu stočne hrane“ – Ne otvaraj. Na poleđini koverte obavezno se navodi : ime i prezime/naziv firme podnosioca zahtjeva, adresa/sjedište i kontakt telefon. Sve dodatne informacije u vezi javnog poziva moguće je dobiti na sljedeći broj telefona:  033/562-512.

01.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Održane besplatne edukacije za trudnice i mlade roditelje
01.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Predstavljanje rezultata projekta „I ja mogu drugačije“
01.07.2024.
KONTINUIRANA BRIGA O USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE
Finansijska podrška JU „Terapijska zajednica Kampus“ Kantona Sarajevo
Više vijesti