REGULACIONI PLAN „PODGAJ -TEKIJA“

U srijedu javna rasprava o nacrtu planskog dokumenta

Obavještavamo građane i zainteresovana pravna lica da će u srijedu, 12. jula 2023. godine sa početkom u 17 sati u velikoj sali Općine Centar Sarajevo biti održana javna rasprava o Nacrtu regulacionog plana „Podgaj -Tekija“.
U srijedu javna rasprava o nacrtu planskog dokumenta

Podsjećamo, na 28. redovnoj sjednici Općinskog vijeća Centar koja je održana 27. aprila 2023. godine, usvojen je Nacrt regulacionog plana „Podgaj – Tekija“, izrađen u skladu sa Odlukom o pristupanju izradi RP „Podgaj – Tekija“, a javni uvid u trajanju od 15 dana je održan putem web stranice i u prostorijama Mjesne zajednice „Skenderija-Podtekija“. U navedenom periodu svi zainteresirani subjekti su mogli izvršiti uvid u planski dokument, te dostaviti svoje sugestije ili primjedbe u pisanoj formi.

Služba za prostorno uređenje i investicije Općine Centar poziva zainteresovane da uzmu učešće u javnoj raspravi o navedenom planskom dokumentu. Također je javnu raspravu moguće pratiti i putem Interneta na Youtube kanalu Općine Centar.

Materijal za pomenuti prijedlog plana je građanima dostupan na web stranici Općine Centar https://www.centar.ba/regulacioni-planovi 

01.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Održane besplatne edukacije za trudnice i mlade roditelje
01.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Predstavljanje rezultata projekta „I ja mogu drugačije“
01.07.2024.
KONTINUIRANA BRIGA O USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE
Finansijska podrška JU „Terapijska zajednica Kampus“ Kantona Sarajevo
Više vijesti