JAVNI POZIV NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA

Izbor člana u Komisiji za odabir projekata

Općina Centar raspisala je Javni poziv organizacijama civilnog društva/nevladinim organizacijama za predlaganje kandidata/kinje za člana/icu komisije za odabir projekata po LOD metodologiji, a koji će imati finansijsku podršku iz budžeta Općine Centar.
Izbor člana u Komisiji za odabir projekata

Podsjećamo da je Javni poziv organizacijama civilnog društva/nevladinim organizacijama za predaju projekata koji će biti finansirani/sufinansirani iz budžeta Općine Centar u 2023. godini objavljen na web stranici Općine i sredstvima javnog informisanja 20. aprila 2023. godine.

Prijedlozi kandidata/kinje za imenovanje u Komisiju za ocjenu i odabir projekata nevladinih organizacija po LOD metodologiji sa pratećom dokumentacijom, mogu se dostaviti najkasnije do 10. maja 2023. godine, u zatvorenoj koverti, u jednom primjerku, putem protokola Općine Centar Sarajevo svakim radnim danom od 8 do 16 sati ili u zatvorenoj koverti preporučenom poštom sa naznakom „Za Javni poziv – Prijedlog kandidata/kinje za projekte NVO“, na adresu: Općina Centar Sarajevo, Ul. Mis Irbina 1, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina.

Tekst javnog poziva možete preuzeti putem sljedećg linka: https://www.centar.ba/javni-pozivi-i-konkursi

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti