POKRENUTE PROCEDURE JAVNIH NABAVKI

Održavanje fontana na području općine Centar

Odsjek za javne nabavke Općine Centar je u ime općinskih službi pokrenulo četiri nove procedure javnih nabavki.
Održavanje fontana na području općine Centar

Procedura koja je pokrenuta u ime Službe za stambene i komunalne poslove Općine Centar kao konkurentski zahtjev za dostavu ponuda uz primjenu e-aukcije, odnosi se na usluge održavanja fontana na području općine Centar Sarajevo tačnije fontana koje se nalaze na Merhemića trgu na Ciglanama i fontana smještena u Parku svjetlosti u Ulici Koševo. Javno otvaranje dostavljenih ponuda planirano je  5. maja, do kada je i moguće dostaviti ponude.

 

Druga procedura je pokrenuta također kao konkurentski zahtjev za dostavu ponuda uz primjenu e-aukcije u ime Službe za privredu i poslovne prostore Općine Centar. Javni poziv se odnosi na nabavku, isporuku i montažu plastenika površine 50 m2 sa dodatnom opremom za domaćinstva na području Općine Centar Sarajevo. Zainteresovani ponuđači mogu dostaviti svoje ponude do 4. maja kada slijedi javno otvaranje. Navedena obavještenja o nabavci je objavljeno na portalu javnih nabavki: https://www.ejn.gov.ba/

 

  Svi zainteresovani u rubrici „Pretraga obavještenja“, mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za navedene javne pozive, dok samo registrovani korisnici mogu predati tendersku dokumentaciju. 

 

28.06.2024.
SARADNJA JU „CENTAR KULTURE I MLADIH“ I AMBASADE JAPANA
Veliko interesovanje za japansku strip kulturu
28.06.2024.
OSNOVNA ŠKOLA „MEHMED-BEG KAPETANOVIĆ LJUBUŠAK“
Zamjena unutrašnje stolarije i opremanje prostora produženog boravka
28.06.2024.
SNAŽNA SARADNJA IZMEĐU OPĆINE CENTAR I SAVEZA „SUMERO“
Za pokretanje DI HUB Sumero Općina Centar izdvojila 10.000 maraka
Više vijesti