JAVNI POZIV ORGANIZACIJAMA CIVILNOG DRUŠTVA - ReLOaD2

Poziv za učešće na informativnom sastanku – Otvoreni dan

U okviru javnog poziva organizacijama civilnog društva za predaju prijedloga projekata namijenjenih mladima, a koji je Općina Centar Sarajevo u saradnji s Razvojnim programom Ujedinjenih nacija (UNDP) objavila ove sedmice, sutra 10. marta 2023. godine sa početkom u 13 sati će se održati informativni sastanak (otvoreni dan) u prostorijama Općine Centar Sarajevo (sala 205/ II sprat).
Poziv za učešće na informativnom sastanku – Otvoreni dan

Svi potencijalni aplikanti će se detaljnije upoznati sa pozivom, načinom prijavljivanja, kriterijima i imati mogućnost postavljati pitanja vezana za javni poziv.  

Također, pitanja u vezi sa javnim pozivom se mogu postaviti putem e-mail adrese registry.ba@undp.org sa naznakom za ReLOaD2 projekat. Pitanja se mogu postavljati do 30. marta 2023. godine. Odgovori na upite će biti dostavljeni u pisanoj formi unutar tri radna dana od primanja upita.

Rok za predaju aplikacija je 4. april 2023. godine, do 15 sati. Aplikacije dostavljene nakon navedenog roka će biti razmatrane jedino u slučaju da poštanski žig ukazuje na datum slanja prije zvaničnog isteka roka.

          Sve potrebne informacije i elektronska verzija cijelog paketa prijavne dokumentacije može se naći na web stranici: www.ba.undp.org, kao i na web stranici https://www.centar.ba/javni-pozivi-i-konkursi  

Tokom trajanja Javnog poziva organizacijama civilnog društva će biti pružena dodatna podrška kroz usluge konsultanta - mentora. 

Planirano je da sastanci sa mentorom budu organizovani u prostorijama Općine Centar Sarajevo (sala 205/ II sprat) u sljedećim terminima:

• Prvi sastanak sa mentorom - 15. marta 2023. godine sa početkom u 11 sati;

• Drugi sastanak sa mentorom - 23. marta 2023.godine sa početkom u 11,00 sati i

• Treći sastanak sa mentorom – 30. marta 2023. godine sa početkom u 11,00 sati.

28.03.2024.
NASTAVAK 37. I REDOVNA 38. SJEDNICA
Usvojen Regulacioni plan „Podgaj-Tekija“
28.03.2024.
ŽRTVE USTAŠKOG TERORA
Obilježena godišnjica smaknuća 55 antifašista
28.03.2024.
U PREPUNOJ VELIKOJ SALI OPĆINE CENTAR
Održana prva javna rasprava o Nacrtu urbanističkog plana Centar
Više vijesti