CENTAR ZA SPORT I REKREACIJU

Besplatan projekat „YOGA“ za građane

Javna ustanova „Centar za sport i rekreaciju“, čiji je osnivač Općina Centar Sarajevo, organizuje besplatan projekat „YOGA“ za sve građane sa područja ove lokalne zajednice.
Besplatan projekat „YOGA“ za građane

 Joga je namijenjena i muškarcima i ženama. Ovaj projekat obuhvata vježbe za mobilnost i izdržljivost i same joga vježbe. Vježbe će se održavati petkom u gimnastičkoj dvorani Centra za sport i rekreaciju u trajanju od 60 minuta (Ulica Mis irbina 10, prvi sprat.

 

Joga praksu će voditi joga instruktor Drino Galičić i to u dva termina. Prva grupa od 17,45 do 18,45 sati, a druga grupa od 18,50 do 20,00 sati.

 

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da se prijave.

 

-Ukoliko želite poboljšati stil i način života, svoje fizičko i duhovno stanje, joga je idealan izbor, čekamo vas, rekli su iz Centra za sport i rekreaciju.

 

Prijave se vrše putem e-maila: marketing@csrsa.ba. U mail-u je potrebno navesti ime i prezime, kontakt viber broj kao i željenu grupu.

 

Napomena: potrebno je ponijeti vlastite joga/aerobik prostirke, manju flašicu vode, kao i peškir. Dodatne savjete ćete dobiti na licu mjesta.

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti