ZA MLADE SA PODRUČJA OPĆINE CENTAR

U toku je upis na besplatni kurs italijanskog jezika

Javna ustanova Centar kulture i mladih, čiji je osnivač Općina Centar, organizuje besplatan kurs italijanskog jezika za mlade.
U toku je upis na besplatni kurs italijanskog jezika

 Ovaj kurs će se realizovati grupno i omogućiti će mladim ljudima da praktično koriste italijanski jezik u svakodnevnoj komunikaciji. U izuzetno dinamičnoj atmosferi, družeći se, stičući nove prijatelje i istovremeno njegujući kulturu učenja stranih jezika, mladi će kvalitetno provesti svoje slobodno vrijeme i doprinijeti individualnom razvoju.

 

Trajanje kursa italijanskog jezika je devet mjeseci. Svaki nivo obuhvata tri mjeseca, a namijenjen je učenicima viših razreda osnovnih škola, srednjoškolcima i studentima. Broj mjesta je ograničen.

 

Voditeljica kursa je Adelisa Mašić, koja je aktivna predavačica italijanskog jezika već pet godina u PRONI Centru za omladinski razvoj, Online Akademiji i Centru kulture i mladih Općine Centar. 

 

Više informacija vezanih za kurs, kao i prijavni obrazac možete pronaći na sljedećem linku: https://centarkulture.ba/courses/kurs-italijanskog-jezika/

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti