DONIRANE KNJIGE ZA EDUKATIVNE RADIONICE

Načelnik Mandić posjetio Udruženje Pomozi.ba

Načelnik Općine Centar Srđan Mandić zajedno sa pomoćnicom za obrazovanje, društvene djelatnosti, kulturu i sport Lejlom Dizdarević posjetio je danas Udruženje Pomozi.ba.
Načelnik Mandić posjetio Udruženje Pomozi.ba

Ranije je Općina Centar Udruženju donirala knjige u svrhu opremanja edukativne radionice koja funkcionira u okviru Udruženja.

 

Pomozi.ba je neprofitna humanitarna organizacija koja svojim djelovanjem pomaže ugroženim ljudima na području cijele Bosne i Hercegovine, ali i šire. Jedna od aktivnosti koju uspješno realizuju jeste i biblioteka za sve korisnike usluga Pomozi.ba. Naime građani svakodnevno posuđuju knjige iz biblioteke Pomozi.ba, koja će donacijom Općine Centar biti značajno obogaćena različitim naslovima, koji će sigurno poslužiti svrsi.

 

-Jedan dio knjiga iz donacije Općine Centar koje su zaista vrijedne ćemo svakako izložiti na našim bazarima, i na taj način obezbijediti dodatna finansijska sredstava koja ćemo svakako preusmjeriti prema našim najugroženijim stanovnicima, kazao je Elvir Karalić, predsjednik Udruženja Pomozi.ba.

 

-Opština Centar je u svojoj biblioteci imala veliki broj knjiga koje smo odlučili darovati školskim bibliotekama i vama za opremanje biblioteke u edukativnoj radionici. Uvijek se rado odazovemo kada je u pitanju podrška humanitarnim organizacijama i budite sigurni da ćemo i u budućnosti, u skladu sa mogućnostima, podržavati projekte koje realizirate, istakao je načelnik Mandić.

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti