CENTRI ZA ZDRAVO STARENJE PIONIRSKA I RAZIGRANI DANI

Otvorena prodajna izložba članova likovne i kreativne sekcije

U organizaciji Udruženja „Zdravo živi/sretno stari“, koje upravlja centrima za zdravo starenje Pionirska i Razigrani dani, otvorena je treća prodajna izložba umjetničkih radova članova likovne i kreativnih sekcija pomenutih centara.
Otvorena prodajna izložba članova likovne i kreativne sekcije

Izložba je otvorena u prostorijama Centra za zdravo starenje „Razigrani dani“ (Ulica Patriotske lige do broja 46), u prisustvu vijećnika Općinskog vijeća Centar Samira Fazlića, Mehmeda Muharemovića, Lajle Ćosović, Lejle Khattab, Velije Katice i Dženana Mulića. Sav prihod od prodaje će biti iskorišten za rad centara za zdravo starenje kojima upravlja pomenuto udruženje. Svečanost otvaranja izložbe su uveličali članovi horova „Ruže“ i hora Osnovne škole „Nafija Sarajlić“ kao i članovi plesne sekcije.

 

-Svake godine krajem decembra već tradicionalno naše udruženje organizuje prodajnu izložbu. Izložba je i ove godine postigla veliku posjećenost. Ponosni smo na naše članove koji svojim radom zaslužni za otvaranje izložbe koja će trajati do kraja januara naredne godine. Kupovinom umjetničkih radova podržava se rad naših likovnih i kreativnih radionica. Osim naših prijatelja koji nas podržavaju posebnu zahvalnost bih uputila Općini Centar koja je uvijek uz nas i naš rad, izjavila je Sanela Feratović, predsjednica Udruženja "Zdravo živi/sretno stari“.

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti