RELOAD2

Izabran predstavnik civilnog društva za učešće u evaluaciji projekata

Kandidat g. Mirza Ibrahimović izabran je sa 4 glasa za predstavnika organizacija civilnog društva sa područja općine Centar Sarajevo, koji će učestvovati u radu Evaluacione komisije.
Izabran predstavnik civilnog društva za učešće u evaluaciji projekata

Općina Centar prošle sedmice objavila je poziv za prijavu zainteresiranih članova organizacija civilnog društva koje imaju sjedište na području općine Centar Sarajevo da se prijave za učešće u procesu evaluacije dostavljenih prijedloga projekata u okviru javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) kojeg finansira Evropska unija a provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP).

 

Poziv je bio otvoren od 15. do 19. decembra 2022. godine, te su u navedenom periodu organizacije  mogle glasati za jednog od dva prijavljena kandidata: g. Bakira Nakaša ispred Crvenog križa općine Centar Sarajevo ili g. Mirzu Ibrahimovića ispred Udruženja „Razvojno istraživački centar Sarajevo“.

 

Nakon završenog procesa glasanja, kandidat g. Mirza Ibrahimović je izabran sa 4 glasa za predstavnika organizacija civilnog društva sa područja općine Centar Sarajevo koji će učestvovati u radu Evaluacione komisije.

 

Predstavnik civilnog društva će biti imenovan Rješenjem o imenovanju komisije od strane Općinskog načelnika.

03.05.2024.
OBILJEŽAVANJE DANA OPĆINE CENTAR OD 2. DO 9. MAJA
Položeno cvijeće na spomen-obilježja
03.05.2024.
U EVROPSKOJ KUĆI KULTURE I NACIONALNIH MANJINA
Otvorenje izložbe Ade Sivac
Više vijesti