OPĆINA CENTAR JEDAN OD SPONZORA

U nedjelju otvaranje OREA Art Marketa

Drugi ovogodišnji OREA Art Market biće održan u nedjelju 30. oktobra ove godine u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu.
U nedjelju otvaranje OREA Art Marketa

OREA Art Market okupit će 48 izlagača koji će predstaviti svoje rukotvorine i zanimljive i unikatne proizvode tokom cjelodnevnog druženja od 11 do 19 sati. Manifestaciju, koja ima humanitarni karakter, otvorit će Amra Džeko brend ambasadorica i jedna od suosnivačica OREA. Organizatori su mislili i na najmlađe tako da će na marketu biti organizovana zabava u Dječijem kutku, kreativne radionice i drugi brojni zabavni sadržaji. Sav prihod od ulaznica, koje će koštati 2 KM, kao i 5% od svake kupovine će biti donirano Roditeljskoj kući u Sarajevu za mališane koji se liječe od raka na Pedijatrijskoj klinici u Sarajevu. Do sada je kroz ovu humanitarnu akciju prikupljeno više od 20.000 KM.

 

Ovaj jedinstveni prodajni sajam rukotvorina sa bh. etiketom, namijenjen je svim generacijama i već tradicionalno okuplja bh. kreativce i nudi spoj ugodnog ambijenta sa fantastičnom ponudom ručno rađenih proizvoda, gastro slastica i odlične zabave. 

         

Drugi ovogodišnji OREA Art Market je između ostalih podržala i Općina Centar.

 

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti