MANDIĆ I IMAMOVIĆ O ZAJEDNIČKIM PROJEKTIMA

Gradonačelnik Goražda posjetio Općinu Centar

Načelnik Općine Centar Srđan Mandić ugostio je danas gradonačelnika Goražda Ernesta Imamovića.

Na sastanku je razgovarano o saradnji Općine Centar i Grada Goražda u oblastima od interesa za građane pomenutih lokalnih sredina.

 

Da podsjetimo, Općina Centar u prošloj godini izdvojila je finansijska sredstva u iznosu od 30.000 KM Gradu Goraždu za opremanje formiranih službi zaštite i spašavanja.

 

Načelnik Mandić je izrazio spremnost Opštine Centar da, u skladu sa finansijskim mogućnostima, i dalje pomaže Gradu Goraždu u prevazilaženju gorućih problema.

 

Imamović se zahvalio načelniku Mandiću na gostoprimstvu i značajnoj finansijskoj pomoći, te izrazio nadu da će saradnja biti nastavljena i u narednom periodu.

 

-Općina Centar kao izuzetno razvijena lokalna zajednica u proteklom periodu pomagala je Gradu Goraždu, a vjerujem da će takva praksa biti nastavljena, budući da je naš budžet izuzetno mali, a veliki su zahtjevi pred nama, pojasnio je Imamović.

 

-Moramo biti oslonjeni jedni na druge i jedni drugima pomoći i biti podrška. Stojimo na raspolaganju kada je u pitanju finansijska, ali i svaka druga vrsta pomoći, zaključio je Mandić.

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti