BESPLATNI TRENINZI ZA SVE GENERACIJE

Počeo projekat „Fitness za sve“

Sinoć je u Olimpijskoj dvorani Zetra, u prisustvu velikog broja naših građana, započela realizacija projekta „Fitness za sve“.

Održan je prvi grupni trening, a načelnik Srđan Madić, srdačno je pozdravio sve prisutne.

 

-Prije svega hvala vam svima što ste se odazvali i podržali ovaj projekat. Nisam ni slutio da će ovako dobar odziv biti, a to samo dokazuje da smo uradili dobru stvar i da smo izabrali dobar tim. Hvala vam! Ovo je projekat u okviru našeg javnog poziva za nevladine organizacije koji je nedavno završen i vaše prisustvo je dokaz da je projekat pun pogodak. Želim vam da uživate, te vam još jednom čestitam i obećavam da će ovakvih stvari, na području općine Centar, biti još više, rekao je Srđan Mandić.

 

Organizator projekta je Aerobic studio LNo1 uz finansijsku podršku Općine Centar, a cilj je potaknuti što više ljudi da uz podršku profesionalaca uživaju u kombinaciji fitnessa i zdravog načina života.

 

Projekat će trajati dva mjeseca i podrazumijeva besplatno vježbanje za sve građane tri puta sedmično, ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom sa početkom u 19 sati.  

 

Fitness je pojam za sve što nas čini „fit“. Označava stanje dobrog tjelesnog i mentalnog zdravlja, dobre tjelesne kondicije nastale kao rezultat redovitog tjelesnog vježbanja i pravilne prehrane.

 

 

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti