Privremena izmjena termina ovjere dokumenata u MZ „Koševsko brdo“

Obavještavamo građane da će se ovjera dokumenata u prostorijama Mjesne zajednice „Koševsko brdo“ (Braće Begić 11) do 14. oktobra 2022. godine obavljati srijedom u periodu od 12 do 16 sati.
Privremena izmjena termina ovjere dokumenata u MZ „Koševsko brdo“

Istovremeno u okviru pilot projekta ovjera dokumenata u prostorijama mjesnih zajednica „Bardakčije“ (Ulica Zaima Šarca 14d), „Pionirska dolina“ (Nahorevska 103), „Hrastovi-Mrkovići“ (Panjina kula do broja 78) i „Soukbunar“ (Soukbunar 203)  organizovana je utorkom i četvrtkom od 12 do 16 sati.

 

Sekretari navedenih mjesnih zajednica ovlašteni su ovjeravati sve vrste izjava, fotokopije ličnih dokumenata, izvode iz matičnih knjiga, prijave prebivališta, raznih potvrda i slično. Informacije o vrsti dokumenata koje je moguće ovjeriti građani mogu dobiti na oglasnim pločama mjesnih zajednica ili lično kod sekretara.

 

Kako bi sebi uštedjeli vrijeme i smanjili gužve u Matičnom uredu Općine Centar molimo građane da što više koriste novu uslugu u navedenim mjesnim zajednicama. Projekat ovjere dokumenata provode službe za opću upravu i za lokalno-ekonomski razvoj i mjesnu samoupravu Općine Centar.

 

S obzirom na pozitivne reakcije javnosti planirano je da u narednom periodu bude proširen broj mjesnih zajednica koje nude ove usluge.

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti