SUBOTA, 24. SEPTEMBAR 2022. GODINE

Šesti po redu Bike Fest

Općina Centar Sarajevo u subotu, 24. septembra 2022. godine, organizuje šesti po redu Bike Fest, na platou i parkingu ispred stadiona Asim Ferhatović Hase na Koševu.
Šesti po redu Bike Fest

 Ciljevi projekta koji realizuje Centar za sport i rekreaciju čiji je osnivač Općina Centar su, pored socijalnog efekta, druženje kroz takmičenja u biciklističkim disciplinama, upoznavanje o pravilima i sigurnosnim aspektima s obzirom na saobraćajno–sigurnosne mjere, kao i omasovljenje biciklizma, te motiviranje građana da se što više bave sportom i rekreacijom kao zdravim načinom života.

 

Okupljanje će se održati u 11,30 sati. Planiran je višesatni program uz poligon za vožnju i prigodne nagrade. Učešće u trci je besplatno, a pravo učešća imaju učenici svih uzrasta, koji pohađaju osnovne škole na području općine Centar. Posebna prijava djece nije potrebna. Dovoljno je da osnovci dođu u zakazani termin. 

 

Ove godine Bike Fest će se realizovati u malo drugačijem aranžmanu, zajedno sa partnerima, te se očekuje veći spektakl nego što je bio do sada.

 

Pozivamo sve zainteresirane građane da budu dio dobre zabave i da učestvuju u ovoj sportskoj manifestaciji i druženju.

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti