PANJINA KULA OD BROJA 2 DO BROJA 111

Za desetak dana kreće rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže

Kako je i najavljeno na nedavno održanom sastanku, danas su u prostorijama Općine Centar načelnik Srđan Mandić i direktor KJKP „Vodovod i kanalizacija“ Rusmir Salić potpisali sporazum prema kojem ova lokalna zajednica izdvaja 988.587,09 KM za izvođenje radova na rekonstrukciji separatne kanalizacione i vodovodne mreže u Ulici Panjina Kula 2 do broja 111.

Nosilac realizacije projekta je Kantonalno javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“, a sredstva u iznosu od 988.587,09 KM obezbijedila je Općina Centar. Nakon završetka radova na rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže uslijedit će rekonstrukcija saobraćajnice.

Načelnik Mandić prilikom potpisivanja navedenog sporazuma izrazio je veliko zadovoljstvo zbog današnjeg potpisivanja ugovora o realizaciji projekta od velikog značaja za stanovnike Mjesne zajednice „Hrastovi-Mrkovići“

         -Radovi na rekonstrukciji separatne kanalizacione i vodovodne mreže u Ulici Panjina Kula bi trebali započeti u narednih desetak dana. Realizacijom ovog projekta riješit će se višegodišnji problem vodovodne i kanalizacione mreže stanovnika Ulice Panjina Kula, kazao je Mandić.

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti