ZANIMLJIVI SADRŽAJI I DEŠAVANJA ZA OSNOVCE

Mini basket liga - Dan na otvorenom

Tokom ovog vikenda, tačnije u nedelju, 18. septembra 2022., održati će se „Dan na otvorenom“ u sklopu projekta Mini basket lige.
Mini basket liga - Dan na otvorenom

 Projekat Mini basket liga, kao i radionice Općine Centar, ulaze u novu, završnu fazu, tokom koje će imati zanimljive sadržaje i dešavanja za naše osnovce. Jedan od tih sadržaja je promocija projekta na otvorenom, odnosno manifestacija "Dan na otvorenom“. Na ovoj manifestaciji učesnici KK Bosnian Basketball Youth-a će pred publikom prezentovati naučeno, kao i vještine koje posjeduju. Mjesto održavanja je otvoreni poligon ispred BBI centra u samom središtu grada.

 

Promocije na otvorenim poligonima kao i festivali košarke do sada su bili jako uspješni za KK BBY i omiljena su dešavanja za djecu. Ne sumnjamo da će tako biti i sa učesnicima našeg zajedničkog projekta.

 

Da podsjetimo, Minibasket liga i radionice osnovnih škola Općine Centar je projekat kojeg realizuje Košarkaški klub BBY u saradnji sa Općinom Centar. Finansijer je Evropska unija (EU), a provodi ga Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2.

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti