Tri nove procedure javni nabavki u Centru

Odsjek za javne nabavke Općine Centar je u ime općinskih službi pokrenulo još tri nove procedure javnih nabavki.
Tri nove procedure javni nabavki u Centru

Prva procedura je pokrenuta u ime Službe za obrazovanje, društvene djelatnosti, kulturu i sport Općine Centar kao konkurentski zahtjev za nabavku i isporuku đačkih ruksaka i školskog pribora za učenike prvog razreda osnovne škole. Planirano javno otvaranje dostavljenih ponuda je 25. augusta 2022. godine, do kada je i moguće dostaviti ponude.

 

Druga procedura je pokrenuta kao otvoreni postupak za dostavu ponuda u ime Službe za civilnu zaštitu za nabavku kombi vozila za potrebe Službe za spašavanje sa visina, u prirodi, na vodi i pod vodom. Ponude je moguće dostaviti do 7. septembra ove godine nakon čega slijedi javno otvaranje dostavljenih ponuda.

 

Treća javna nabavka se odnosi na poslove uređenja sportskih ploha, dječijih i ciciban igrališta na području općine Centar i objavljena je u ime Službe za prostorno uređenje i investicije. Zainteresovani ponuđači mogu dostaviti svoje ponude do 26. septembra kada slijedi javno otvaranje. Navedena obavještenja o nabavci je objavljeno na portalu javnih nabavki: https://www.ejn.gov.ba.

 

Svi zainteresovani u rubrici „Pretraga obavještenja“, mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za navedene javne pozive, dok samo registrovani korisnici mogu predati tendersku dokumentaciju.