POZIV ZA DOSTAVLJANJE PRIJEDLOGA

Javna rasprava o Nacrtu strategije prema mladima Općine Centar

Općinsko vijeće Centar Sarajevo je na 19. redovnoj sjednici, održanoj 30. juna 2022. godine, utvrdilo Nacrt strategije prema mladima Općine Centar 2022. – 2026. godina i donijelo odluku da se dokument uputi u javnu raspravu u trajanju 21 dan.
Javna rasprava o Nacrtu strategije prema mladima Općine Centar

Poziv za javnu raspravu zajedno sa Nacrtom strategije objavljen je na web stranici Općine Centar  https://www.centar.ba/stranica/javni-pozivi-euprava

 

Učesnici u javnoj raspravi su: vijećnici Općinskog vijeća Centar Sarajevo, političke stranke zastupljene u Općinskom vijeću, klubovi vijećnika, radna tijela Općinskog vijeća, službe Općine Centar Sarajevo, udruženja građana, obrazovne ustanove, kulturne i sportske organizacije, te stanovnici Općine Centar i ostale zainteresovane strane.

 

Prijedlozi, primjedbe, mišljenja i sugestije na Nacrt strategije prema mladima Općine Centar 2022. – 2026. godina, mogu se dostaviti Službi za obrazovanje, društvene djelatnosti, kulturu i sport elektronskim putem na e-mail: mladi@centar.ba,   putem pošte na adresu ul. Mis Irbina 1, 71000 Sarajevo ili lično na protokol Općine Centar, u roku od 21 dana od dana objavljivanja na web stranici Općine Centar.