OBJAVLJEN JAVNI POZIV

Dodjela sredstava samostalnim privrednicima

Općina Centar Sarajevo u ponedjeljak, 11. jula 2022. godine objavila je javni poziv za dodjelu finansijskih sredstava namijenjenih razvoju i unaprjeđenju poslovanja samostalnih privrednika na području općine Centar Sarajevo za 2022. godinu.
Dodjela sredstava samostalnim privrednicima

Finansijska sredstva će biti dodijeljena u skladu sa raspoloživim sredstvima budžeta Općine Centar Sarajevo za 2022. godinu, u maksimalnom iznosu do 1.500 KM po prijavi.

 

Cilj javnog poziva je realizacija mjera razvoja i unaprjeđenja poslovanja samostalnih privrednika na području općine Centar.

 

Finansijska sredstva predviđena javnim pozivom namijenjena su za zaposlenje novih uposlenika, nabavku alata, repromaterijala, promociju djelatnosti, proizvoda i usluga, kao i druge aktivnosti vezane za razvoj i unaprjeđenje poslovanja kao i plaćanje dospjelih obaveza (PIO/MIO, zdravstveno osiguranje uposlenih, zakup poslovnog prostora). 

 

U javnom pozivu su navedeni opći i posebni kriteriji, potrebna dokumentacija kao i način i rok podnošenja zahtjeva.

 

Javni poziv će biti otvoren 10 dana od dana objavljivanja u sredstvima javnog informisanja. Zahtjevi/prijave primljene nakon isteka roka neće biti razmatrane. 

 

Tekst javnog poziva i potrebni obrasci za prijavu dostupni su na web stranici Općine Centar u rubrici „Javni pozivi“ https://www.centar.ba/stranica/javni-pozivi-euprava  

 

03.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavljeni rezultati projekta „I ja mogu drugačije“
03.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Sutra besplatna edukacija za trudnice i mlade roditelje
03.07.2024.
OPĆINA OBEZBIJEDILA 16.444 KM
U toku radovi na sanaciji dijela Ulice Marcela Šnajdera
Više vijesti