PREDSJEDAVAJUĆI ĐOZO UGOSTIO DRŽAVNE PRVAKE

Košarkaški klub „Koš“ kadetski državni prvak za sezonu 2021/2022.

Predsjedavajući Općinskog vijeća Centar Sejad Đozo ugostio je danas zlatne kadete Košarkaškog kluba „Koš“, koje predvodi njihov predsjednik, legendarni bosanskohercegovački košarkaš, Sejo Bukva.

Povod današnjem prijemu je što su kadeti ovog košarkaškog kluba postali prije nekoliko dana državni prvaci za sezonu 2021/2022. godinu. Predsjedavajući Đozo je ugostio ove sjajne momke i čestitao im na osvojenoj tituli.

-Drago mi je da ste postali prvaci Bosne i Hercegovine u svojoj kategoriji i time svima nama najavili svoju blistavu košarkašku budućnost, ali i nove generacije velikih sarajevskih košarkaških imena. Želim vam prije svega puno zdravlja, samo tako nastavite vrijedno raditi i trenirati, a Općina Centar će biti uz vas i pružati vam podršku. Sport je dio vaših života koji vas gradi u svakom pogledu. Između ostalog, u moralnom, u razvijanju sposobnosti zdravog sportskog nadmetanja, te vam proširuje znanja i vidike koji će vam koristiti dalje u životu, zato istrajte u njemu, poručio je predsjedavajući Đozo.

 

Predsjednik kluba Sejo Bukva zahvalio je predsjedavajućem Đozi i Općini Centar što su prepoznali njihov trud i pružili im podršku u toku protekle sezone.

 

Čestitke i podršku budućim bh. košarkaškim nadama, uz predsjedavajućeg Đozu, dao je i vijećnik Hidajet Porić.

03.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavljeni rezultati projekta „I ja mogu drugačije“
03.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Sutra besplatna edukacija za trudnice i mlade roditelje
03.07.2024.
OPĆINA OBEZBIJEDILA 16.444 KM
U toku radovi na sanaciji dijela Ulice Marcela Šnajdera
Više vijesti