Saradnja Općine Centar i Atletskog saveza BiH

Načelnik Općine Centar Srđan Mandić zajedno sa direktorom Javne ustanove „Centar za sport i rekreaciju“ Mirzom Muzurovićem održao je sastanak sa predstavnicima Atletskog saveza Bosne i Hercegovine.
Saradnja Općine Centar i Atletskog saveza BiH

Sastanku su u ime Saveza prisustvovali predsjednik Duško Ivičić, potpredsjednik Suad Kaknjo, generalni sekretar Milan Pedalo i tehnički sekretar Mehmed Lokmić.

 

Na sastanku je između ostalog razgovarano o modelima buduće saradnje Općine Centar, Centra za sport i rekreaciju i Atletskog saveza Bosne i Hercegovine, a u cilju popularizacije atletike u našem gradu.

 

 

 

Načelnik Mandić naglasio je da Općina Centar u cilju razvoja i unapređenja sporta, svake godine iz budžeta izdvaja značajna sredstva sportskim organizacijama za realizaciju projekata u oblasti sporta.

 

-U budžetu smo planirali finansijska sredstva u iznosu od 5.000 maraka za podršku u radu i realizaciji projekata Atletskog saveza Bosne i Hercegovine. Iskreno se nadam da ćemo u budućem periodu osmisliti modele zajedničke saradnje kako bismo atletiku, kao jednu od bazičnih sportskih disciplina popularizirali među građanima, poručio je Mandić.

 

03.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavljeni rezultati projekta „I ja mogu drugačije“
03.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Sutra besplatna edukacija za trudnice i mlade roditelje
03.07.2024.
OPĆINA OBEZBIJEDILA 16.444 KM
U toku radovi na sanaciji dijela Ulice Marcela Šnajdera
Više vijesti