PETAK OD 11 DO 14 SATI

Iskoristite svoju jedinstvenu priliku da date glas za uređenje parka Hastahana

Svi koji sutra u periodu od 11 do 14 sati budu u blizini Hastahana parka pozivamo ih da navrate na kratku prezentaciju tri najbolja idejna rješenja i da glasaju za po njihovom mišljenju najbolji.
Iskoristite svoju jedinstvenu priliku da date glas za uređenje parka Hastahana

Općina Centar je osim mogućnosti da svi zainteresovani glasaju za najbolje idejno rješenje budućeg izgleda parka Hastahana (Park prof. dr. Nijaza Durakovića) osobama treće životne dobi i osobama koja nemaju tajničkih mogućnosti online glasanja da sutra u prijepodnevnim satima samo za njih bude organizovana prezentacija ovog projekta nakon čega će moći dati svoj glas za najbolji projekat. Također će svim zainteresovanim predstavnici Općine Centar dati dodatna pojašnjenja i relevantne informacije o ovom projektu.

 

Sva ponuđena rješenja, koja je stručan komisija izabrala između 79 pristiglih na javni poziv koji je objavila Općina Centar u saradnji sa UNDP, sa njihovim konceptom i jednominutnom animacijom 3D modela možete pronaći na: https://centar.urbanlab.ba/bs-Latn-BA. Glasati je moguće do 15. maja ove godine.

03.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavljeni rezultati projekta „I ja mogu drugačije“
03.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Sutra besplatna edukacija za trudnice i mlade roditelje
03.07.2024.
OPĆINA OBEZBIJEDILA 16.444 KM
U toku radovi na sanaciji dijela Ulice Marcela Šnajdera
Više vijesti