KREATIVNA RADIONICA SA ČLANOVIMA CENTRA

Načelnik Mandić posjetio Centar za zdravo starenje „Razigrani dani“

Načelnik Općine Centar Srđan Mandić zajedno sa pomoćnicom za obrazovanje, društvene djelatnosti, kulturu i sport Lejlom Dizdarević posjetio ja danas Centar za zdravo starenje "Razigrani dani".

Prilikom posjete načelnik Mandić je razgovarao sa korisnicima Centra o aktivnostima koje se svakodnevno realiziraju u Centru, ali i aktivno učestvovao u kreativnoj radionici sa članovima Centra.

- Sretan sam kada vidim koliko su korisnici centara za zdravo starenje na području naše lokalne zajednice zadovoljni. Raduje me vidjeti osmijehe na licima naših najstarijih sugrađana. Pozitivna energija koja ovdje vlada zapravo pokazuje opravdanost ulaganja u projekte centara i budite sigurni da će Općina Centar nastaviti podržavati vaše aktivnosti, poručio je načelnik Mandić.

Sanela Feratović, predsjednica Udruženja „Zdravo živi/sretno stari“, koje upravlja  centrima za zdravo starenje, u ime svih članova, izrazila je veliku zahvalnost Općini Centar i načelniku Mandiću što svesrdno podržavaju projekte koje realizuju centri.

 

03.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavljeni rezultati projekta „I ja mogu drugačije“
03.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Sutra besplatna edukacija za trudnice i mlade roditelje
03.07.2024.
OPĆINA OBEZBIJEDILA 16.444 KM
U toku radovi na sanaciji dijela Ulice Marcela Šnajdera
Više vijesti