Rukovodstvo Općinskog vijeća Centar čestitalo katoličkim vjernicima predstojeći Uskrs

Povodom velikog katoličkog blagdana Uskrsa, predsjedavajući Općinskog vijeća Centar Sejad Đozo, dopredsjedavajući Ira Adilagić i Benjamin Isović upućuju, u ime Općinskog vijeća - svih vijećnica i vijećnika naše lokalne zajednice, iskrene čestitke građanima katoličke vjeroispovijesti u Bosni i Hercegovini. Istu čestitku poslali su i nadbiskupu Vrhbosanskom kardinalu Tomi Vukšiću lično.
Rukovodstvo Općinskog vijeća Centar čestitalo katoličkim vjernicima predstojeći Uskrs

U čestitki su izrazili svoje iskrene želje za bolju zajedničku budućnost, uzajamno poštovanje, međusobno razumijevanje, mir i toleranciju.

 

-Blagdani su vrijeme kada slavimo nadu u svijet zajedništva, tolerancije i međusobnog uvažavanja različitosti i razumijevanja. U ovim neizvijesnim vremenima posebno je važno zajedništvo i sloga, kako bismo svi zajedno na najbolji način prebrodili izazove pred kojima se nalazimo. Želimo svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti da ovaj blagdan provedu u krugu svojih najmilijih u miru, zdravlju i radosti, istaknuto je između ostalog u čestitki rukovodstva Općinskog vijeća predvođenog predsjedavajućim Sejadom Đozom.

 

03.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavljeni rezultati projekta „I ja mogu drugačije“
03.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Sutra besplatna edukacija za trudnice i mlade roditelje
03.07.2024.
OPĆINA OBEZBIJEDILA 16.444 KM
U toku radovi na sanaciji dijela Ulice Marcela Šnajdera
Više vijesti