Održan drugi mentorski sastanak u okviru projekta ReLOaD2 u Općini Centar Sarajevo

U okviru Javnog poziva za organizacije civilnog društva/nevladine organizacije za predaju prijedloga projekata koji se organizuje u sklopu projekta „Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2“ (ReLOaD2) u saradnji sa Općinom Centar Sarajevo, održan je drugi mentorski sastanak za zainteresovane predstavnike organizacija civilnog društva (OCD).

Prisutni su upoznati sa osnovnim elementima javnog poziva. Vremenski period realizacije projekata treba biti od 6 mjeseci do godine dana, dok finansijske vrijednosti projekata, koji trebaju biti realizovani na području općine Centar i namijenjeni njenom stanovništvu, trebaju biti u rasponu od minimalno 10.000 KM do maksimalno 70.000 KM. U završnom dijelu sesije predstavnici organizacija su imali priliku postavljati pitanja koja se odnose na projektne ideje.

 

Zainteresovani učesnici svoje prijave za mentorski sastanak mogu dostaviti na e-mail adresu: merima.cviko@centar.ba.


Kompletan izvještaj o održanom drugom mentorskom sastanku u okviru javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu ReLOaD2 u Općini Centar Sarajevo može se pronaći na sljedećem linku: http://www.centar.ba/stranica/izvjestaji-reload2.

 

ReLOaD2 projekat finansira Evropska unija, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

 

04.07.2024.
IZ BUDŽETA IZDVOJENO 527.145 KM
Napreduju radovi na sanaciji Trga Karla Paržika na Marijin dvoru
03.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavljeni rezultati projekta „I ja mogu drugačije“
03.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Sutra besplatna edukacija za trudnice i mlade roditelje
Više vijesti