Općinsko vijeće čestitalo 29. godišnjicu formiranja Prvog korpusa Armije RBiH

Predsjedavajući Općinskog vijeća Centar Sejad Đozo, zajedno sa dopredsjedavajućim Irom Adilagić i Benjaminom Isovićem, u ime svih vijećnica i vijećnika, povodom 29. godišnjice formiranja Prvog korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine, uputili su iskrene čestitke svim njegovim bivšim ponosnim pripadnicima, posebno porodicama šehida i poginulih boraca i ratnim vojnim invalidima među njima.
Općinsko vijeće čestitalo 29. godišnjicu formiranja Prvog korpusa Armije RBiH

-Našim šehidima i poginulim borcima neka je vječni rahmet, slava i veliko hvala za sve ono što su učinili da bismo svi mi danas živjeli u slobodnoj, nezavisnoj i suverenoj državi Bosni i Hercegovini, između ostalog, naglašavaju u svojoj čestitki.

Riječi svoje zahvalnosti upućuju i ratnim vojnim invalidima, ali i svim njegovim demobilisanim pripadnicima koji su sve nas zadužiti svojim časnim zalaganjem u odbrani od agresije.

Svima nama, ponosnim pripadnicima, ali i potomcima poginulih od srca želimo sretnu 29. godišnjicu osnivanja jedne od najznačajnijih formacija iz sastava Armije RBiH, njenog Prvog korpusa.

04.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Najava prvog Sajma socijalnih usluga
04.07.2024.
UREĐENJE PJEŠAČKIH ZONA U CENTRU
Počela sanacija trotoara u Ulici Koševo
Više vijesti