FINANSIRANJE PROJEKATA NEVLADINIH ORGANIZACIJA

Javni poziv za podršku iz budžeta Općine Centar

Općina Centar Sarajevo raspisala je Javni poziv organizacijama civilnog društva/nevladinim organizacijama za predaju prijedloga projekata koji će biti finansirani/sufinansirani iz budžeta Općine u 2021. godini.

Javni poziv je objavljen u utorak, 6. jula 2021. godine, a ostaje otvoren 28 dana od dana objavljivanja.

 

Projekti za koje se traži finansijska podrška, u skladu sa razvojnim ciljevima Općine Centar odnose se na oblasti: kulture, zaštita okoliša, sporta i mladih.

 

Iznosi sredstava za odobrene projekte će biti od 5.000 do 15.000 konvertibilnih maraka.

 

Trajanje svakog projekta ne može biti duže od šest mjeseci, a izabrani projekti trebaju da se provedu do kraja februara 2022. godine.

 

Sve potrebne informacije i elektronska verzija cijelog paketa prijavne dokumentacije može se naći na web stranici Općine Centar Sarajevo http://www.centar.ba/stranica/javni-pozivi-euprava 

  

Pitanja u vezi sa javnim pozivom se mogu postaviti putem e-mail adrese merima.cviko@centar.ba. Pitanja se mogu postavljati do 16.07.2021. godine. Odgovori na upite će biti dostavljeni putem e-maila, unutar tri radna dana od primanja upita.

 

Rok za predaju aplikacija je 03.08.2021. godine do 16 sati. Aplikacije dostavljene nakon  navedenog roka će biti razmatrane jedino u slučaju da poštanski žig ukazuje na datum slanja prije zvaničnog isteka roka.

04.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Najava prvog Sajma socijalnih usluga
04.07.2024.
UREĐENJE PJEŠAČKIH ZONA U CENTRU
Počela sanacija trotoara u Ulici Koševo
Više vijesti