Zahvalnica načelniku Mandiću i predsjedavajućem Đozi za podršku organizaciji Šestoaprilskog košarkaškog turnira

Predsjednik Košarkaškog kluba „Koš“ Sejo Bukva posjetio je danas Općinu Centar gdje su ga ugostili načelnik Srđan Mandić i predsjedavajući Općinskog vijeća Sejad Đozo.

Bukva je ovom prilikom uručio zahvalnice načelniku Mandiću i predsjedavajućem Đozi za ostvarenu saradnju, velikodušni doprinos i podršku organizaciji 14. Međunarodnog Šestoaprilskog košarkaškog turnira.

 

-Dugi niz godina uspješno realiziramo sportske projekte na području općine Centar. Naš cilj je okupljanje mladih i stvaranje kvalitetnih sportskih ličnosti, naročito u doba pandemije kada svjedočimo sve manjem broju sportskih događaja, ali i aktivnosti uopće. Iskreno se nadamo da će dobra saradnja sa Općinom Centar biti nastavljena i u budućnosti, istakao je Bukva.

 

Načelnik Mandić je izrazio zadovoljstvo što je Općina Centar kao odgovorna lokalna zajednica imala priliku dati doprinos organizaciji izuzetnog košarkaškog turnira.

 

- Svima nama treba biti u interesu da djecu uključimo u sportske aktivnosti, jer doba pandemije je uticalo na sve društvene tokove. Važno je da naša djeca stvaraju zdrave životne navike i da kontinuirano rade na sebi, kazao je Mandić.

 

Predsjedavajući Đozo se pridružio se čestitkama, te izrazio spremnost da Općinsko vijeće svesrdno pruži podršku projektima koji daju dobre rezultate.

 

04.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Najava prvog Sajma socijalnih usluga
04.07.2024.
UREĐENJE PJEŠAČKIH ZONA U CENTRU
Počela sanacija trotoara u Ulici Koševo
Više vijesti