Besplatan kurs engleskog jezika u Centru kulture i mladih

Pod pokroviteljstvom Općine Centar Javna ustanova „Centra kulture i mladih“ organizuje besplatan kurs engleskog jezika za mlade.
Besplatan kurs engleskog jezika u Centru kulture i mladih

Održavanje kursa je planirano u periodu od maja do juna ove godine. Uslov za pohađanje besplatnog kursa je da su kandidati životne dobi od 18 do 25 godina, da su stanovnici općine Centar Sarajevo i da su nezaposleni. Prijave je moguće slati putem web stranice Javne ustanove „Centar kulture i mladih“: https://centarkulture.ba/courses/kurs-engleskog-jezika-za-mlade/.

 

Broj mjesta je ograničen. 

 

Učenje engleskog jezika se obavlja po poznatoj Berlitz metodi, koja je pomogla milionima ljudi širom svijeta. To podrazumijeva angažman stručnog kadra, motivirajuću atmosferu i moderan sadržaj. Napredak učenja ovom metodom je mnogo brži od klasičnog jer gradi samopouzdanje, tečnost i tačnost.

 

Uz besplatan kurs polaznici će dobiti besplatnu literaturu i materijal za učenje kao i pristup online platformama i aplikacijama putem kojih koriste multimedijalne materijale za učenje i putem kojih postaju članovi zajednice English Language Learning Community.

 

Po završetku kursa kandidati pristupaju polaganju ispita i nakon uspješnog polaganja dobijaju diplomu/certifikat.

04.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Najava prvog Sajma socijalnih usluga
04.07.2024.
UREĐENJE PJEŠAČKIH ZONA U CENTRU
Počela sanacija trotoara u Ulici Koševo
Više vijesti