MANDIĆ I IMAMOVIĆ O ZAJEDNIČKIM PROJEKTIMA

Posjeta gradonačelnika Goražda Općini Centar

Gradonačelnik Goražda Ernest Imamović posjetio je danas Općinu Centar gdje ga je ugostio načelnik Srđan Mandić sa saradnicima.
Posjeta gradonačelnika Goražda Općini Centar

Na sastanku je razgovarano o saradnji Općine Centar i Grada Goražda u oblastima od interesa za građane pomenutih lokalnih sredina.

 

 

 

-Velika mi je čast što danas mogu da ugostim delegaciju iz Grada Goražda predvođenu gradonačelnikom Imamovićem, poručio je na početku sastanka načelnik Mandić.

 

 

Imamović se zahvalio domaćinima na gostoprimstvu, te kazao kako očekuje da će današnja posjeta biti samo početak uspješne saradnje.

 

-Veliko mi je zadovoljstvo danas biti gost u Općini Centar. Iskreno se nadam da će naša saradnja biti na zavidnom nivou. Općina Centar kao izuzetno razvijena lokalna zajednica u proteklom periodu pomagala je Gradu Goraždu, a vjerujem da će takva praksa biti nastavljena, budući da je naš budžet izuzetno mali, a veliki su zahtjevi pred nama, pojasnio je Imamović, te ukratko načelnika Mandića i saradnike upoznao sa najvećim problemima sa kojima se suočavaju.

Načelnik Mandić je izrazio spremnost Općine Centar da, u skladu sa finansijskim mogućnostima, pomogne Gradu Goraždu u prevazilaženju gorućih problema.

-Moramo biti oslonjeni jedni na druge i jedni drugima pomoći i biti podrška. Stojimo na raspolaganju kada je u pitanju finansijska, ali i svaka druga vrsta pomoći, zaključio je Mandić.

04.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Najava prvog Sajma socijalnih usluga
04.07.2024.
UREĐENJE PJEŠAČKIH ZONA U CENTRU
Počela sanacija trotoara u Ulici Koševo
Više vijesti