U toku prijave za kurs italijanskog jezika

Javna ustanova „Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo“ obavještava sve zainteresovane da je u toku prijava za pohađanje kursa italijanskog jezika „Ciao Italia“.
U toku prijave za kurs italijanskog jezika

Voditeljice kursa Adelisa Mašić i Adna Čelik će sa polaznicima raditi na osnovnim gramatičkim cjelinama, koje uključuju abecedu, pravila čitanja, te osnove vokabulara.

 

Svaka gramatička cjelina bit će dopunjena sa kreativnim vježbama i dijalozima koji obuhvaćaju filmove, muziku... Po završetku ovog kursa polaznici će dobiti certifikate o završenom A1 nivou znanja italijanskog jezika. Za ovaj kurs nije važno predznanje jezika i kurs je otvoren za sve stanovnike starije od sedam godina.

 

Časovi italijanskog jezika će biti održavani u učionici na adresi Mis Irbina 8, ali i putem online platformi i resursa za mrežno učenje. Ovakav sistem rada će osigurati konstantnu komunikaciju nastavnika sa polaznicima, što uključuje diskusije, razmjene materijala, zadaća i testova. Svi zainteresovani više informacija, te mogućnost prijave mogu dobiti putem web stranice Centra kulture i mladih: www.centarkulture.ba, ili na mail: info@centarkulture.ba kao i na brojeve telefona +387 33 23 25 94, +387 33 23 25 95. Vrijeme trajanja kursa je 13 sedmica. 

04.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Najava prvog Sajma socijalnih usluga
04.07.2024.
UREĐENJE PJEŠAČKIH ZONA U CENTRU
Počela sanacija trotoara u Ulici Koševo
Više vijesti