Doprinos boljem informisanju građanki i građana

Općina Centar povećava angažman na društvenim mrežama

U namjeri da se građani bolje i lakše upoznaju sa aktivnostima i radom lokalne zajednice, ali i poveća njihovo učešće u donošenju odluka, u narednom periodu će u značajnoj mjeri biti povećan angažman Općine Centar na društvenim mrežama.
Općina Centar povećava angažman na društvenim mrežama

Općina Centar je putem zvanične Facebook stranice, ali i Youtube kanala već počela sa prenosom sjednica Općinskog vijeća što je naišlo na veliko odobravanje građana i javnosti. Sve važne vijesti o radu Općine, ali i servisne informacije građanima će biti dostupne, pored navedenih društvenih mreža, i na Instagramu, te Twitteru.

 

Pored toga, Općina je formirala i Viber zajednicu gdje svi članovi svakodnevno dobijaju informacije o radu općinskog organa uprave.

 

Svi zainteresovani građani navedenoj Viber zajednici mogu se priključiti na link  https://invite.viber.com/?g2= AQBWE4BafwwdQUn%2F5NtBcpf5S% 2BUHZivHWTBGyoBsYe% 2F5ZF7NzwNF9Ws6YFTTmKuu

Općina će u narednom periodu nastaviti aktivnosti na povećanju transparentnosti rada, ali i uključivanju građana u procese donošenja odluka. Pozivamo sve zainteresovane da naš rad prate putem društvenih mreža, dostavljaju pitanja, primjedbe, prijedloge i sugestije na sljedećim linkovima