Upis na besplatne kurseve engleskog jezika u Centru kulture i mladih

Pod pokroviteljstvom Općine Centar, kao svog osnivača, Javna ustanova „Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo“ poziva sve mlade od 18 do 25 godina da se prijave na besplatan kurs engleskog jezika koji će biti održan u periodu od februara do aprila ove godine.
Upis na besplatne kurseve engleskog jezika u Centru kulture i mladih

Osim životne dobi uslov je i da su aplikanti nezaposleni, odnosno da su prijavljeni u evidenciji Javne ustanove „Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo“.  Svi zainteresovani mogu dobiti dodatne informacije i predati prijavu, do 31. januara ove godine, putem web stranice: www.centarkulture.ba, putem e-maila:info@centarkulture.ba ili putem telefonskih brojeva +387 33 23 25 94, +387 33 23 25 95. Broj mjesta je ograničen.

 

Učenje engleskog jezika se odvija po poznatoj Berlitz metodi, koja je pomogla milionima ljudi širom svijeta. Uz besplatan kurs polaznici će dobiti i besplatnu literaturu i materijal za učenje, pristup online platformama i aplikacijama putem kojih koristite multimedijalne materijale za učenje i putem kojih će postati članovi zajednice English Language Learning Community. Nakon završenog kursa, kandidati će pristupiti polaganju ispita nakon čega će im biti uručene diplome/certifikati. Nakon formiranja grupa svi kandidati će biti obaviješteni o terminu početka kursa.