Dugogodišnja uposlenica Općine Centar Zorka Zagorac odlazi u zasluženu penziju

Načelnik Općine Centar Srđan Mandić upriličio je danas prijem za Zorku Zagorac, dugogodišnju uposlenicu koja je svoj cijeli radni vijek provela u ovoj lokalnoj zajednici.

Prilikom uručenja simboličnih poklona, kao znak pažnje ovoj zaslužnoj uposlenici, načelnik Mandić je Zorki zaželio dobro zdravlje i dug život u penziji. 

 

–Svoj radni vijek sam započela 21. oktobra 1980. godine u Službi za privredu gdje sam uz male prekide radila do penzionisanja. Rad u Općini Centar nosi lijepe, ali i tužne uspomene. Ipak, rad i uposleni u Općini Centar će ostati kao lijepe uspomene kojih ću se rado sjećati.  Radni staž od 40 godina mi je prebrzo prošao i sada u penziji se spremam za drugačiji način života na koji se, prije svega, treba naviknuti. Hvala načelniku Mandiću na ugodnom prijemu povodom mog odlaska u penziju i od srca hvala svim kolegicama i kolegama koji su došli da se pozdrave sa mnom prije mog sutrašnjeg odlasku u zasluženu penziju, kazala je Zorka.

 

O kakvoj se uposlenici Općine Centar radi govori podatak da su njeni saradnici čekali u redu, poštujući naravno sigurnosne preporuke o distanci, kako bi se pozdravili sa Zorkom Zagorac.

05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
05.07.2024.
PROJEKAT U VRIJEDNOSTI 125.711 KM
Postavljen prvi sloj asfalta u Ulici Sulejmana Omerovića Cara
05.07.2024.
POKRENUTA PROCEDURA JAVNE NABAVKE
Izvođenje radova na čišćenju korita Koševskog potoka
Više vijesti