Novogodišnji multimedijalni performans polaznika „Centra kulture i mladih“

Na sceni Javne ustanove „Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo“ polaznici škola i kurseva će publici izvesti program u kojem će pokazati svoje usvojeno znanje tokom pohađanja škola i kurseva u ovom Centru.
Novogodišnji multimedijalni performans polaznika „Centra kulture i mladih“

Ovaj novogodišnji multimedijalni performans će biti izveden 23. decembra sa početkom u 18 sati.

 

 

Ovom prilikom će se predstaviti polaznici aktivnosti glume, gitare, klavira, bubnjeva, hip-hop plesa, kao i mališani iz hora Princess Krofne.  Ulaz za posjetitelje je besplatan, a ovaj program će biti izveden i kao dar Javne ustanove „Centar kulture i mladih“ sugrađanima povodom obilježavanja 55 godina od osnivanja ove ustanove. Također je u okviru ove godišnjice planirano odigravanje hit komedije „Bosanski lonac“, a predstava će biti izvedena 26. decembra u 19.30 sati, dok je za kraj godine planiran koncert „Sarajevo Big Band“ (27. decembar u 19.30 sati). Za navedene predstave ulaznice su već rezervisane, koje građani mogu preuzeti u prostorijama Centra kulture i mladih u Ulici Jelića 1. 

 

Ovom prilikom obavještavamo sugrađane da su u toku upisi u škole i kurseve koje realizuje JU „Centar kulture i mladih“: kursevi italijanskog, francuskog i engleskog jezika za djecu i odrasle, kurs računarskih osnova, te škole baleta, gitare, klavira i pjevanja, bubnjeva, crtanja i slikanja za djecu i odrasle, glume, kao i aktivnosti pilatesa.

 

Više informacija možete potražiti na www.centarkulture.ba, poslati  upit na info@centarkulture.ba ili pozvati na sljedeće brojeve telefona +387 33 23 25 94, +387 33 23 25 95.

05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
05.07.2024.
PROJEKAT U VRIJEDNOSTI 125.711 KM
Postavljen prvi sloj asfalta u Ulici Sulejmana Omerovića Cara
05.07.2024.
POKRENUTA PROCEDURA JAVNE NABAVKE
Izvođenje radova na čišćenju korita Koševskog potoka
Više vijesti