Teatarska scena u Jelićevoj počinje hit komedijom „Čorba od kanarinca“

Javna ustanova „Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo“, nakon dvomjesečne pauze, sa zadovoljstvom najavljuje otvaranje teatarske scene za mjesec juni hit predstavom „Čorba od kanarinca“.

Izvođenje ove predstave na sceni u Jelićevoj, gdje je sjedište Centra kulture i maldih, je zakazano za subotu 6. juna 2020. godine sa početkom u 20 sati.

 

Ova hit komedija je priča o ljubavi, dinamična, ali i nježna melodrama spojena u jedno, prepuštena glumcima da preispituju svoje emocije, maštaju, razmišljaju o budućnosti  i neizvjesnosti koju ona nosi...Ova predstava je komična, ali i istinita priča o braku, priručnik za one koji razmišljaju o ulasku u brak, ali i ogledalo onih koji su već u njemu. Na ovo bračno putovanje povešće nas glumci Sanela Pepeljak i Sead Pandur. Režiju predstave potpisuje Riad Ljutović.

 

Nakon ove dinamične komedije Teatarska scena Jelićeva ugostit će i Zijaha Sokolovića sa predstavom “Lijevo desno glumac” čije izvođenje je planirano za petak, 19. juna također u 20 sati.

 

Ulaznice za predstavu mogu se nabaviti na blagajni Centra kulture i mladih u Jelićevoj ulici u periodu od 10 do 12 sati, te od 16 do 18 sati.

 

Dodatne informacije i rezervacije moguće je dobiti na telefone: +387 33 23 25 94, +387 33 23 25 95 i putem web stranice www.centarkulture.ba

 

Najavljene predstave će biti održane u skladu sa preporukama i mjerama zaštite
05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti